let it snow let it snow...

gick precis ut för att röla.. såg att det börjat snöa igen! . vet inte om man ska ska bli glad eller deppig:P roligt i början men sen är det bara kallt och jäkligt. idag har jag varit i skolan. massa tråkiga föreläsningar. fatta ju igenting..  
 köpte en hårfärg på fräck och fin idag som jag ska färga imorgon ^^  ska fråga mamma om hon vill hjälpa mig att färga. jag hoppas det blir bra.  röd/brunt  typ.

imorgon är det skola igen.. omvårdnad tro ja det va om jag inte minns fel.  bläh.. 

men på måndag åker jag . kicke,rebecca och andré troligtvis till strömsund.  ska på Dollar:D  wiee:) 

nu ska jag sova. 


Good night, sleep tight,
don´t let the bedbugs bite. 

SNÖÖÖ

imorse mär jag vaknade trodde jag inte mina ögon. gnuggade en gång extra. tänkte "äh det är nog frost".. fan heller. det var snö..  men inte så värst farligt. någon centimeter max.  nu jag har jobbat 3 dagar och  har haft fullt upp med massa saker.  så har inte tagit mig tid att sitta ner och skriva.  men men.

nu har jag flyttat

nu har jag flyttat men haft fullt upp så har inte skrivit. imorgon ska jag och mamma städa ur gamla lägenheten så man lär vaar upptagen hela dagen imorgon också. ska ta lite kort sen så fort vi fått klart i lägenheten..

grattis hannah till lägenheten :)

stress stress

idag har man då jobbat. dagarna blir bara längre och längre när man är där.  och nu har man fullt upp på torsdag får man flytta. så jag har inte haft tid att skriva ngt.

i fredags jobbade jag och sen  var jag hos mamma och mikael på middag och senare bar det av hem till rebecca och andré. drack lite och snackade. och i lördags bjöd jag dom på middag. kyckling gryta med ris vart det. sen myste vi lite och tittade på tv och pratade. sov i stort sett hela söndagen var helt slut. ( inte bakis) 

har varit hos mamma ikäll och packat ihop alla mina saker där. trodde det skulle gå fort men varit där över 2 timmar och är fortfarande inte klar. får fortsätta imorgon.  funderar på att följa mamma och jenny på ikea-resan som är den 25e men jag vet inte än. får se.


Me and my man   ( lite konstigt uttryck men vafan det bjuder jag på )

när ska man ta sig tid ?

har varit i skolan idag.  har inte pluggat på 2 veckor. får snart panik. när ska man få tid att sätta sig ner en stund? nu är det full rulle. skola imorgon. jobba på fredag. kanske högda i helgen. sen jobba på måndag. får fasiken ta mig lite tid... liffer efter lite.

en helt vanlig dag

men. hormonerna bara sprutar ur öronen på mig. blir ledsen bara någon höjer rösten åt mig. eller bara låter elak. eller så blir jag jätte arg. vafan är det för fel på mig.??! säkert nå jävla pms.

skjut mig för fan . är så jävla less.

btw inte nu i helgen men nästa får vi flytta in i lägenheten. jippie...

bilder från helgen

här är massa härliga bilder från helgen :D

  

det lirades gura,
 det dracks vin,
birsta hela dagen,
det var dans, heidi från fjälle vart det också.
 det åts glass och donken,
 petades en del i näsan
och vi hann pimpa en bil!


                        sen vart det hemfärd...

då var det över för denna gång

nu har man shoppat och haft sig. nu väntar man bara på att man ska få flytta. gjort av med en del pengar men på saker man behöver. imorgon åker man hem igen:/ helgen har gått så fort.

äntligen älskade fredag.

Äntligen har dagen D kommit :) klev upp tidigt imorse för att packa (sprang till tvättstugan i sista minuten igår kväll och körde 4 maskiner)  så nu har jag kläder till helgen. gjort en lååång lista på vad jag ska handla på Ikea. jädrans vad jobbigt att släpa med sig hem.. men underbart att få plocka upp allting sen :)

IDAG KOMMER JAG HANNAH :)


satt och tittade på the voice som jag brukar göra på morgonen. dom hade en stand up komiker från australien. rolig kille:)
dom hade ett sverige test på honom. och en fråga vart lite tokig.


the voice  : you know jesus father, no his stepfather. ... he.. osv..
stan up komikern: omg does jesus have a stepfather?!
     - massa garv-

svaret på frågan var iaf: ikea.

fan fan fan

jäklar vad ont det gör att se kort på han igen. trodde jag skulle klara av det , men fan inte.

nu kom alla gamla minnnen upp. dåliga som bra under gymnasietiden.  nu är jag ledsen.


Förkyld.. IGEN

det kan inte vara sant.. hade nästan precis blivit kvitt den första förkylningen som höll i sig nästan 3 veckor.  tro inte på fan att  förkylningsbaskeluskerna angriper mig igen.. huvva.. men jag har lovat hannah att komma. även om jag så låg i koma skulle jag ta mig ner dit. så är det.  Lisa är också hemma idag. har väl smittat ner henne kanske.  så ingen skola idag. bara hemma och kurera sig!

ingen ork i kroppen men måste tvätta så jag har nå kläder.. har inte orkat. bläh.. sen ta ut pengar och sen hämta resväskan. vart ska jag få den orken ifrån? .. :S  det ordnar sig..

syns imorgon Hannah:)

ska ta massa kort i härnta som jag ska lägga upp:)

RSS 2.0