Härliga höst

mamma kom förbi helt oväntat och drack en kopp kaffe. sen frågade hon om vi skulle pka på wik´s så det gjorde vi och fyndade lite. köpte 2 ljung som mamma planterade åt mig:) sen fick jag en förlovingspresent i efterskott. en utomhus ljuskykta som jag velat ha:) ska ställa den ute med ljungen sen. mysigt:)  fyndade 2 krukor också.


   

köpte lite grejer i ström till badrummet också. glömde lägga upp det kortet.



tack mammi <3

plugga,plugga..

nu har man nyss klivit upp så det är väl bara att börja plugga lite grann... eller nja. ska göra lunch till kristoffer först och slänga in en maskin i tvättstugan.

vi klippte kristoffer i förrgår.. hihi:) han tycker inte om att  vara med på kort :P  haha

   

söndag

usch, hatar verkligen söndagar. låg och drog mig till nästan halv tolv idag och hade ingen större lust att kliva upp. efter många och om men klev jag upp och började städa som vanligt. man plockar efter sin karl..  imorgon blir det tvättning och pluggning. ska kolla med Rebecca om hon har lust att ta en prommis också om vädret tillåter. så fint ute på hösten:)

Hannah peppar mig genom en x antal sms om dagen om jag ska komma. så jag åker nog:) ska bli kuuul:)  utgång på lördagen ;) ikea på lördagsmorgon!  wiiee:)

Hon har en kompis..

Hon har en kompis som heter "berit" som är ful, nej hon är jätteful.

haha.. en kommentar jeanette klämde ur sig imorse. namnet är utbytt.. sen skickade jeanette kort på "berit" och jag höll på skratta ihjäl mig. OMG..

jo jag vet att det kanske låter elakt, men så är vi ^^


  ( detta är inte den riktiga Berit men snarlikt ) HAHA

Dollarstore

idag har vi varit på dollarstore.  kostade mig 700 kr.. men det var sajer som vi behövde. lägger upp lite bilder nu på våran ganska fula lägenhet men finare sen jag flytta in ;P  jag, mamma,jennifer,jag och kristoffer var på hoteller idag och åt texmex buffé. mysigt. men inte värt pengarna eftersom man äter så lite.

vi fick besked idag att vi får lägenheten på gula sofia som det kallas:) en trea. får flytta in i mitten på oktober, jippie:D  ÄNTLIGEN!!

  kvällens outfit ( som alla läger upp tydligen)

           1. våran "köksdel"  2. "vardagsrummet" lite stökigt. 3. ny diskat. hela bänken.  4. mina söta salt och pepparkar (två söta spöken ) 5. min ugly doll. så söt. ska få hänga på handväskan ;)  )



usch, längtar tills vi får flytta till lägenheten och kan få det riktigt snyggt!  jäkla skabb hem man lever i nu. eller nja det duger.

HLR

har vi haft hela efter middagen. ganska tråkigt. men jag hitta som vanligt på ngt för att roa mig själv. happ ska väl ta och städa lite grann som vanligt. tycker att man gör ingenting annat. fick värdens ryck igår och ville ha en höstoutfit. men det är så svårt..

Mini-Anne, värdelös docka. 


       
fruktansvärt tråkig och ful skola vi går i..




  första kv'ällen jag någonsin var i turkiet. jag och jeanette drack för ganska mkt så vi fick snåla de resterande 1,6e veckan vi hade kvar:P smidigt:P



Wie:)

Hämtat Usb sladden hemma hos mamma så nu kan jag ta kort på dagen och lägga in på kvällarna. :)

varit i skolan hela dagen. är trött som bara den.. kristoffer har hamnat på att jobba shift inatt och imorgon.. bläh.. men då fick han ledigt hela fredagen och fullt betalt.  jo och på fredag ska vi på hotellet och äta texmex buffé:D  har frågat rebecca om hon ska med väntar på besked. frågade min mor men dom skulle till bellvik, men då fick jag ett glatt meddelande från henne idag att dom ville följa med iallfall, bellvik kunde vänta tills på lördag !

vägde mig hos mamma igår -0,7kg  en början iaf!


köpt nya gardiner idag :) tyckte dom var fina:) nya fina höstgardiner:)


 Bilden som folket fick när vi förlovat oss :)




sista natten i turkiet. jag och Emin.

      

vi käkar middag. lite suddiga bilder. men dom duger för mig.


jag och Jeanette köpte den fina sverige tröjan :) står ibrahimovich på ryggen!  fick deal:a till oss ett bra pris..

du kommer med solsken till mig

Äntligen har jag som fått sova ut. underbart. men skulle kunna lägga mig en stund till också men jag vill inte sova bort hela dagen heller.

vaknade 10:30 lagomt glad, kom på att ja just ja hjärtat kommer hem på lunch snart och vart ännu mer glad :D

tji fick jag. kollade telefonen där jag fått ett sms från hjärtat: jag kommer inte hem på lunch idag, har blivit bjuden på laguna idag puss..

SUCK!  mitt leende försvann lika fort som det kom..  ska försöka hitta något annat som kan göra mig glad ( till älsk kommer hem såklart)  det är strålande sol ute så ett strålande sken i ansiktet kanske får upp leendet igen? :)

-skrattkramp-

Roligt, testa själva! :)

Gör såhär:
1. Ta fram din mobil
2. Bläddra igenom din inkorg
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et
4. Gör likadant på varje fråga

detta är min :)

1. Vad skulle du säga om din pojkvänn  var otrogen mot dig?
oj såg felet nu

2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
okej men de låter gö jättre bra det.

3. Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss?
jaha det är therese

4. Vilket sms blev du mest berörd av?
:) lite väl häftigt ::)

5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?

okey, men det är sant.

6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
nej.. inte direkt.. kör bil nu

7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
hej hjärtat.

8. Vad vill du höra mest av allt?

man kan få hudsvamp om man är i tropiska miljöer länge.

9.Vad skulle du säga om du fick MVG i alla ämnen? 
jo:)

10. Din romantiska replik?
ja,jag förstår om du blev ledsen igår.

11. Vad skulle du säga om du blev bestulen?

jaha, va skönt:)


.

jao.. jobbat hela helgen. kaos minst sagt. skönt att vara ledig imorgon och sen är det bara skola.. tack gode gud! och tänker vara ledig i helgen ( om dom nu skulle ringa)  på fredag ska jag nog  till strömsund med jessica. handla lite på dollar ;)

ikväll ska jag och rebecca troligtvis gå ut och gå en sväng. skönt, men det regnar lite.



jobbar..

Har delat tur idag.  BLÄH. ska snart tillbaka och jobba... usch mår så dåligt för att jag gått upp så mkt i vikt. så idag har jag bestämt mig för att börja med naturdiet. det smakar helt ok. man håller koll på vad man äter så.. och så sk aju jag och rebecca ut och motionera till veckan så har man tur kan man gå ner lite grann. less på att må dåligt för hur jag ser ut.

sov skitdåligt inatt. somnade inte först strax efter 24. sen vaknade jag flera ggr. vid kl 03:30 hade jag lust att nästan kliva upp... så det blir nog en tidig kväll.

ska börja skriva hur dte går om min bantning om jag går ner någonting och måtta. om man vågar kanske man vågar lägga upp kort på resultaten månaad efter månad ( om det nu händer ngt) haha..



  Såhär känner man sig för fan idag. usch..



Less på one rebublic-apologize?  lyssna på den här versionen. härlig som få..
http://www.youtube.com/watch?v=qaYL6rA8BwI&feature=related




älskar dig Kristoffer, du är mitt allt

Längtan

har en längtan av att jag vill göra något med mitt liv. läser om kompisar som är i australien, england osv och jobbar.   vill också göra något sådant. men jag är så blyg eller så ska det vara nu eller aldrig. skulle gärna vilja åka till nya zeeland ( Nelson) och jobba som au pair, för där har jag ju iaf min moster om något skulle hända. Men mest av allt känner jag att jag skulle behöva åka ner till staden som jag skrivit tidigare. jobbigt att sitta i en sån här liten håla när man är van att bo i stan. ska ta någon helg nu efter jag fått lön och åka ner. får se om jag får kristoffer med mig. annars åker jag själv. måste få träffa min underbara vänner. blir troligtvis härnösand-sundsvall. Hinner inte till nyköping i höst. har skola 2 ggr i veckan..

Sitter på youtube och hittar massa gammal musik att lyssna på underbart. tänker på gamla minnen.
tex justin timberlake- cry me a river, eminem- superman

Känner mig så himla nere idag...

älsklingen

kort på hjärtat från i sommras när vi var i sveg.

 

MMS

 


Giant microbes

alltså.. jag kunde inte sluta skratta.. satt och kollade lite på internetoch så hitta jag gosedjur på olika baskelusker:P grymt söta!  tror man kanske ska beställa en sådan bara för att dom e så grymt söt vissa av dom :P  


Här är en bild på de som finns som mjuksidjur!
finns på www.Coolstuff.se

Skolan

Bläh.. suttit i skolan från kl 9 imorse till strax efter kl 14. fick dock slutade tidigare men jag blir ju så rastlös. skruvar och vrider på mig konstant. och så har vi ju dom 2 som har barn. har hört 20 % av det min lärare Rolf sagt idag.. -less-
Idag har vi gått igenom celler.. olika celler hit och dit.. precis som på biologin i högstadiet. samma sak fast lite mer invecklat. vet inte om jag ska orka plugga ikväll eller om jag ska ta och göra dte imorgon. fått boken som fattades för mig också så jag skulle kunna komma igång så ligger lite efter men jag är inte ensam. jag tänker inte känna någon panik. jag har hur lång tid som helst på mig att fixa det här. tar det i min takt. jag är ofta så att kommer det en uppgift som kräver för mycket tänkade osv så skjuter jag ofta ifrån mig böckerna och känner att jag aldrig kommer klara det här.

Har sådan lust att åka till sundsvall/Birsta och handla lite grann:) men ska väl spara lite så kan man åka ner kanske vid jul och köpa julklappar samtidigt?

väntar och väntar på svar om lägenheten. så less på tanten... kanske ska gå dit och hjälpa hon och jobba bort lite kanske? :P

Idag står tacos på menyn:) -mums- 
jag försöker tänka på vad jag äter. börjar ju bli ganska fet. usch.. jag och rebecca ska göra ett ryck och börja gå och simma:) älskar att simma men jag känner mig obekväm att visa upp mig i badräkt balnd folk som bara stirrar och har sig..

Nu har jag och kristoffer har varit tillsammans i ca 3 månader och någon vecka. känns som om vi har varit ihop längre än så iaf. och vi vet ju att dte kommer funka att flytta ihop till en större lägenhet för jag har ju bott här Ända sen vi träffades:P
älskar dig mitt hjärta

I huvudet på Josefin

hmm. lät ganska bra. man kanske ska ta och starta ett eget program. men folk säger att jag är så konstig så ingen skulle egentligen fatta vad det handlade om ^^ inte jag ens själv skulle kanske veta :S



  

Typiskt mig och Hannah


Usperaspid l Josefin säger:

hej fis.

Hannah säger:
prupp hej

Usperaspid l Josefin säger:

ppptttssss............ det där var en äggmök som jag skckade till dig

Hannah säger:
kaaabooom... pfiiiit min RÄSERRÖKARE!!

Hannah säger:
pffuuuhh... SLAPPTARMEN

Usperaspid l Josefin säger:

uääk

Hannah säger:
mmm luktar bajs

Usperaspid l Josefin säger:

du kanske e lite bajsnödig då

Hannah säger:
jag är nog det. det börjar klämma på nu.

Hannah säger:
men SKIT samma (hehe) hur är det gums?

Åhhh....

jäklar vad jag  längtar tillbaka till turkiet.. alla människor och vädret ,upplevelserna.. allt.. !



Tröttsomfan

så, då sa jag det lite snyggt. tröttsomfan men dock inte bakis! huvva. kom inte i säng först 03:30...

 jäklar vad trevligt vi hade igår:D självklart Rebecca, det måste göras om. ska leta fram några batterier så man kan ta lite kort..



Hannah titta vad jag hitta för kort på en blogg... Jan har snyggat till sig lite ;)   -sakna-   Chris och jan. 2 döva och underbara människor som man kände en gång i tiden

Måndag

Jadu jeanette. lite svårt att ta kort när man inte har någon kamera. ska kolla om jag kan börja ta med mobilen och leta fram sladden så man kan ladda upp dom..

idag sov jag länge! :P halv elva klev jag upp. var inge pigg. förkylningen vill inte släppa. duschade och gjorde mig klar och gick ner till mamma en sväng. var alldeles yr när jag gick ner till henne genom byn. så folket i dorotea fick sig säkert ett gott skratt ^^

 nu ska jag iväg till Rebecca och dricka några vinglas med henne , ja det är måndag  jag vet. men jag är faktiskt ledig och då får man göra sånna saker ;P 


älskar dig kristoffer <3

Högda hela helgen..

Jag blir så fort rastlös. kan inte sitta still en sekund när jag tittar på tv. sitter jag inte och skakar med foten så trummar jag med fingrarna eller pillar på ngt när jag är borta hos folk. hemma däremot sitter jag och hoppar och studsar på min pilatesboll och tycker att det är roligt någon timme sisådär.


idag berättade kristoffer så fint för mig varför dom har uppehåll 2 veckor i älgjakten efter nästa helg.
för älgarna måste få knulla av sig och man får inte störa dom. SURE, som om dom har en inställd timer när dom får pippa eller?   -KLICK-     PIPPA FÖR I HELVETE! PIPPA FÖR LIVET!




LESS... blivit sittandes i högda för andra helgen irad. men nästa helg jobbar jag så då blir jag hemma och kristoffer får åka upp själv och jaga och vara i Högda. måste börja hitta på ngt med min famlij också någon gång...


Fick 3 paket i veckan med kläder jag beställt:) skiit fina:) långa leggings,skjortklänning typ, lila klänning, randig tröja, jeans,tunika osv osv. hela kalaset gick väl på lite mer än en tusenlapp köpte en tröja till kristoffer också... älskar att handla på rea <3  


rea+internetshopping=Fynd




Torsdag

Förkyld och jäklig.  Är lite halvdålig.. men man ska inte känna efter så mkt.
 Igår var jag och rebecca och fikade på Görans:) mys.  sen gick vi en sväng på samhället och kollade lite grann. 

varit i skolan tisdag och onsdag. går väl sådär. hänger inte riktigt med när våran lärare Rolf pratar..hade som smitta och smittspridnig. ja jag går ju USK utbildning för dom som inte vet det.
 men det ordnar sig. dessutom 2st tjejer som har barn som är ganska störande på lektionstid så man hör inte så mkt heller.

idag har man jobbat. gjort sitt bästa trots förkylningen. varit ledig en hel vecka. skönt. men inte bra för plånboken.

väntar på att tanten på doroteahus ska höra av sig så vi får flytta snart-- jäkla tant.. tar sådan tid på sig.. vill man hyra ut så prioriterar man väl ändå det.. aja.. vi ska ligga på och ringa så det blir ngt någon gång! .

i helgen blir det Högda igen och blir skumpa iaf! :P

tänk att ett sår i nagelbandet innehåller lika många bakterier som hela jordens befolkning ^^  usch!

Förlovning

Igår fick vi ringarna av min mor som hade hämtat ut dom. vi hade som planerat att göra det till helgen men vart igår kväll ist :)  det känns  jättebra.

 I helgen var jag i Högda och tog det lugnt. var skönt. tror han vart glad att jag kom upp iaf. men svärmor hade råkat försäga sig lite så han anade att jag var på väg:)

Huvudvärk

har haft konstant ont i huvudet idag. vet inte om det är för att jag är påväg att bli sjuk eller ngt. Har köpt en födelsedags present åt Julia, Kristoffers yngsta syskon. hon fyller 13. hon blir en stor tjej nu :D

Sov hos jenny inatt. var mysigt men man får inte så mkt sömn när det är 4 barn hemma hos henne. men dom är så mysiga så det gör ingenting;)

Imorgon ska jag överraska kristoffer och komma upp till han i Högda.  Han vet ingenting :D  ska åka med hans syster Cilla upp på eftermiddagen. jag hoppas han blir glad :)
Så imorgon lämnar hon sin vovve Tiger hos mig tills hon slutar jobba:) 

vi har planerat våran förlovning nu och den blir nästa helg uppe i Högda eftersom kristoffer tycker om det stället så mkt och jag tycker det är super mysigt där.  så vi åker upp på fredag när han slutat jobba, förlovar oss och sen kommer Eva och Brynolf och resten av hans familj upp. helt ovetande ( förutom Cilla,hon vet)  så ska vi bjuda på champagne och berätta:)  har en skumpa jag fick i julklapp när jag jobbade på hotell Borgafjäll i vintras, väl lagrad och go :) så varför inte bjuda på den?

 kan det bli bättre?


Regn...

hatar när det regnar.. 

gick tidigare från jobbet idag, skulle till Ulla-Märta för att knäcka till ryggen och få massage. underbart!  och den människan är guld värd   fick bort 2 låsningar och massa knutar. känner mig som en ny människa :)

Sov hos mamma natten som var för det är så ensamt när kristoffer är borta. var mysigt att få lite tid och en övernattning hos mamma nu när man är där så sällan.

Känner att det kanske är dags att ta en tur söderut iår igen. Behöver en liten dos av storstan några ggr per år när man är fast här uppe. Är ju trots allt storstadsbo in i själen och kommer alltid längta tillbaka till stan..

RSS 2.0