The big town.

yes då ska man till umeå idag och handla julklappar så det är klart! ;)  jag och mamma åker till den stora staden kl 07:10 idag.  kanske ska träffa Ida idag om hon hade tid. saknar henne :(  min borga-brutta. vi hade så roligt:)

var till optikern i tisdags och fick domen: jag skulle få glasögon. behövde styrka  +1,5 på varje öga. det vill säga att jag är jävligt långsynt:P ja iaf och skulle få glasögonen om en vecka. men vips på 2 dagar så ringer dom och dom är klara. så nu har jag mina "flaskbottnar" . ganska fina faktiskt.


  jao det funka väl..


Våran säng kom i förrgår:D wiiee äntligen en dubbelsäng:)




lite kort sen min och jennifers pepparkaksbakning



våran säng:)   julbäddad och klar:)

en månad kvar till jul!

bara en månad kvar till julafton! 

hade tänkt simma imorse men Rebecca jobbar a-tur idag.. så vi har bestämt att kanske springa lite på löpbandet ikväll:)

mamma kom förbi en sväng på förmiddagen, hon hade med sig pysslet som vi hade beställt:)  så snart ska det julpysslas lite också.

på lördag åker jag och mamma till umeå för att julshoppa. vi kom fram till att det är enda helgen som är ledig och kan så jag hakar på då.

våran säng har fortfarande inte kommit...... ska nog ta och ringa halens idag....

jag har beställt en julgran:P så i början på dec komma den :) *mys*

Jul i Kapernaum

någon som kommer ihåg den julkalendern? :)  den och mysteriet på greveholm kommer man ihåg så väl. satt på youtube och kollade på dom ett tag. vilket minne man har egentligen.  om jag räkna rätt så var jag 7år när jul i kapernaum var årets julkalender. 

tycker att julkalendrarna bara blir sämre och sämre. ( jo jag brukar ha tittat, inget jag skäms för:P )  visst att dom är för barn men handlingarna är inte samma som när man själv var liten. nu ryktas det om att julkalendern inte ens behöver handla om julen. om den inte handlar om julen så behöver man ju inte ens ha en julkalender då..

idag kanske det blir pepparkaksbakning:) får se hur det blir. om syter yster kommer förbi.

igår fick vi en utebelysning som hänger i olika etapper nästan om "istappar". testade att tända den igår och dt vart jättefint :)

ne nu ska jag spela lite the simpsons hit and run på ps2 ! :D

onsdag igen..

så var det onsdag igen. jag och Rebecca har blivit så duktiga så vi simmar en gång i veckan (än så länge ) på morgonen mellan 07:15-08:15 :D



varit på skolan och vi har hållt på med injektioner osv., ( dock inte på varandra) :P

känner att julstressen redan börja krypa lite i en. beställde mamma och jennifers julklapp igår så slipper jag göra allt sista minuten.  jag vill så gärna börja julpynta!

lillasyster jennifer ska komma förbi någon dag så ska vi baka pepparkakor och dricka lite glögg. får se om det är några fler som hakar på. ska även göra ett pepparkakshus. men vet inte vad än.
tidigare har jag gjort en volvo 740,en polarvagn och ett 8 kantigt hus och tomtens hus. undra vad det blir iår? :D

bilder

lägger upp de bilder jag hunnit ta på lägenheten hittils. är inte mkt men kusin jennie som tjatat osv så kommer en del .. 


  detta  är köket, en del iaf. 

  ena fönstret i vardagsrummet ( vi har ett hörnfönster också)

 nattduksborden jag målat om. efter första vändan igår. 

 min sida. vart mörkt men kommer en bättre bild sen. 

 mina tavel lister på ena väggen..  kom ihåg , bara bott i lägenheten 3 veckor så har inte riktigt fått ordning. men det mesta är på plats.

så ja. då var det klart.. 


hurvens!

vad kallt det är ute.  

hade tänkt köpa nattduksbord på ikea när jag ska ner dit men så fick jag mammaa gamla! :) jag hållt på måla om dom nu. färgen tar ju så lång tid innan man kan måla ett lager till.. 16 timmar.. men började igår och målat ett till lager idag.  dom blir vita och sen med lite guld/koppar detaljer på dom. ska lägga upp lite kort senare. 

Hade planerat att åka med mamma och mikael till ikea den 29e nov men så säger mamma idag att dom ska inte åka..
så jag och marie ska åka buss ner . vi har 2 eventuella platser. bussen var full från vilhemina. dom skulle kanske sätta in en extra buss. isf åker vi ner den 6e december och handlar lite julkappar både till oss själva och andra:P 

har redan hittat en sak som jag ska beställa till mamma i julklapp  ;) spec best. hehe. 


Känns som om man inte hinner med att leva... man går i skola, jobbar och försöker hinna med massa saker. fick frågan nu från en kompis " hur är det med dig ? :)  "  jag svarade "ja tror det är bra"  M säger "tror?"  jag: " ja jag hinner inte riktigt känna efter" 

man kanske ska stanna upp ett tag och verkligen känna efter. innan kroppen säger ifrån.. man ska lära sig av sina misstag.. jag vet.. 






blogg-torka

har absolut ingenting att skriva känns det som.  har ingen tid heller att sitta här heller. 

idag ska jag ut och köpa färg så jag kan måla om nattduksborden som mamma kommer med idag. 
usch.. jag har tråkigt.. ska kolla vad rebecca har för sig,,, kanske dra ut på byn en sväng med henne. 

     jag och Rebecca på Halloween.  ( mitt ansikte ser knövligt ut :S ) 

oj

var ett tag sen:P  har haft full rulle i skolan, jobb och massa tvätt för den som vill veta. 

idag var rebecca och andr+e på middag hos oss. 

här Hannah har du ett kort på "Baracken". du som inte visste hur han såg ut.  


       

Barack som barrack?   Hanah, gissa vem som är vem :P haha 


RSS 2.0