gott nytt år

gott nytt år till er alla:)

ska man ta sig ett nyårs löfte som man sällan håller eller har man växt ifrån det?.

i helgen kanske min hannah-panna komma:) *hoppas*

jag hade rätt..

ja vad ska man säga.. beklagar sorgen.. :(


tillbaka

haft ett litet uppehåll över jul. men nu är man tillbaka:) har varit i högda ett par dagar och umgåtts med kristoffers familj och släkt:)  och öppnat ännu mer julklappar:D  fick massa fina saker:) 

läste nu på VK.se om mannen i 50-års åldern som troligtvis drunknat på avasjön.. garanterat ngn man känner.. jobbade ju där ifjol.. fan vad hemskt..

snart är det ett nytt år och nya tag! :)

 våran julgran :)   moster E
  myskväll med ostbricka och vin med moster E  julklapp från mamma
 julklapp från kristoffers mormor .  sen har jag inte tagit några fler kort med telefonen.


trevlig fortsättning!

JAG HAR BLIVIT SJUK!

fan fan fan... kräktes kl 6 imorse men tänkte att äh det är ingen fara. lägger mig igen. men jag har varit jättedålig hela dagen! kramper i magen och feber, allmänt yr.. passar ju perfekt såhär dagen före tomten kommer. ...

mitt hjärta har köpt en julklapp till mig. det trodde jag inte :)  har klämt och donat så jag tror jag vet vad det är!! wiee:)

jag hoppas jag är bättre imorgon.. huvva..


jag lovar tomten att ha munskydd på mig när du kommer  så jag inte smittar ner dig.

nu är det bara 1h 20 min tills kl är 24 och då är det julafton!

dan före dopparedan :D

jäklar, imorgon smäller det ! har ingen aning om vad jag kommer få i julklapp eftersom jag inte önskat mig ngt, eftersom jag har haft fullt upp att tänka på alla andra och köpa julklappar till dom :P 

när moster E kom hit i söndags bjöd jag henne på en "slibbig´drink" som hon uttryckte dig och sen kunde jag inte hålla mig för att låta min dyr skumpa bli öppnad. så den var uppdrucken också..

igår åt jag och moster E ostbricka som jag fick i julklapp från jobbet och några glas vin ( och tittade på barnhemmet)  vart besviken på den filmen. alla säger att den är så bra men det hände ju aldrig ngt i den..

det är trevligt att ha moster E här så man får umgås lite med henne. händer allt för sällan.

ikväll blir det hårfärgning på moi  och troligtvis en julrulle att titta på så julkänslan som jag hade i november kommer tillbaka.

kommer kort sen

momma komma idag :D

även kallad "morschmor" :9 även hennes sambo M, deras chuachua ( eller hur det nu stavas)  Wille , min moster E och gammelmormor H :)

nyss vaknat. satt uppe och väntade på att kristoffer skulle komma hem igår. han var shaufför. jag slocknade vid halv 4 och vid halv 5 kom han hem. är dö trött idag. men finns ingen tid för sånt nu. nu ska det förberedas för moster emmas ankomst:D  



see ya:)

julavslutning

nyss kommit hem från skolan. haft julavslutning. känner lite panik, har inte riktigt hunnit med allt skolarbete som jag skulle ha hunnit med egentgligen så blir en massa plugg i jul fram till januari.  nu ät det bara ett par dagar kvar till julafton :D

nu blir det massa städande. ryktas om att min moster ska sova hos mig under julhelgen :)

tillbaka i tiden

hittade massa gamla skivor med musik som jag lyssnade på när jag bodde i härnösand. massa minnen bara bubblade upp och kände att jag saknar alla mina vänner i härnösand :(  vart lite tårögd. hittade ju även minneskoret till min gamla ditigalkamera och titta igenom det igen. bilder från studenten, när jag och bea var skittrött en kväll och kluddade ner hennes kylskåp osv osv.  vill inte bo i härnösand igen men jag vill vara med alla mian vänner. var så roligt när jag var ner en helg i höstast men hann ju inte så mkt!  

har skickat julkort till mina käraste vänner i härnösand iaf, visa att jag tänker på dom.

ska snart ner till mamma och mikael. kristoffer ska fixa datorn.  ta en öl eller två.




...

onsdag igen. varit på skolan och haft praktiska övningar på det vi gjort tidigare så det ska fastna i dumburken a.k.a hjärnan. gjort kapillärprover ( stick i fringret) och sen har typ 7 personer tagit blodtrycket på mig idag som träning så man var lagomt mör i armen efter det.. sa ifrån dom 2 sista. ville inge mer.

 så har jag tagit fram granen idag och klätt den. ja jag vet, lite tidigt men jag har väntat ända sen i november!

imorgon ska jag hjälpa mamma lite att fixa och dona. jag hoppas jag får sova lite iaf. är sjukt trött och det är bara onsdag .

har inte hänt ngt annat vettigt. jag lever ett tråkigt liv. nu ska jag fortsätta titta på förlossningskliniken..

living dead dolls

ehh.. har sett att det finns folk i usa som salmar på en dock-serie som heter living dead dolls. helt.. alltå. konstigt. vet inte riktigt hur jag ska uttrycka mig.  men iaf. finns en hemsk historia om varje docka om "hur den dog" och de har återuppstått. de levereras i en klädd kista ^^ alltså..   den här kanske inte såg så äckligt ut men finns dom som ser groteska ut. skulle inte vilja samla på dom och ha i mitt sovrum iaf...


funderra på att sätta upp julgranen.. jag kan inte vänta. det är ju faktiskt baar jul EN gång om året och ganska kort är den också...


jul mys

idag har min lillebror och hans tjej och min lillasyster varit här och julbakat med mig. vi gjorde lussebullar och pepparkakor:) men  lillebror satt mest och spelade ps2.  sen vart det lite chokladsnitt också så man har har bjuda på nå mer till kaffet när an får främmande.

har fortfarande inte ringt pappa. tror jag väntar med det. har inge stööre förväntningar på han direkt.  kommer säkert att rinna ut i sanden och så var det med den kontakten då.

igår bjöd jag även lillebror, hans tjej och lillasyter på middag så mamma slapp tänka på det eftersom dom skulle på hotellet och äta. vart bjuda av polar.  nästa helg är det min tur ;)  julbord! :D  medans mamma fick en tråkig köttbit:P


ne nu ska man väl återgå till att diska berget i mitt kök.. jissanes..



min pappa

alltså jag kan inte förstå. igår hände något som jag egentligen aldrig kunnat drömma om. jag tar det från grund och botten. 

jag och min kära mor var och träffade hennes på morbror på campingen. ( han kommer hit ett par ggr om året)  och mormors bror berättar då att han jobbat med min far, och det har jag ju som vetat om.
min far som aldrig har velat haft kontakt med mig, bara trott att jag varit ute efter pengar när jag försökt  att ha kontakt med dom. aja tillbaka till händelsen.
mammas morbror har då talat om för min kära far att jag saknar honom osv osv tydligen.  och härom veckan så hade min far försökt att få tag på mig. sökt efter mig på internet, kollat hit och dit. ringt på mitt gamla nr. så mammas morbror ringer upp min far så att han kan få prata med mig. måste ha varit en av dom skummaste upplevelserna på länge. att få prata med min   pappa.  det kändes som om jag pratade med mig själv i telefon. pappa säger då: ring mig i morgon, jag vill hålla kontakten med dig.

jag vet inte om jag ska bli glad eller hur jag ska reagera. allt hat som man haft inom sig, varit så arg på pappa, för han har aldrig funnits där när man behövt han.  jag har fortfarande inte ringt. jag vet inte om jag vågar..  men ska nog ringa han sen ikväll.

fan vad skumt.   

borgafjäll

nu på sista tiden har tankarna flödat tillbaka till borgafjäll. jobbade där ifjol över säsongen bara. 
tänker på chefen som behandlade en som skit. dåliga arbets-tider. men något jag saknar är folket som jag jobbade med. allt som vi hittade på tillsammans.spela spel, drack, åkte i backen, tog en tripp till dorotea osv osv. vi var som en familj. men sen så drog jag första maj när kontraktet tog slut. stod inte ut en dag till med min chef.  och därmed försvann "min famlij"  knappt hörts av på evigheter.  men så plötsligt addar ngn mig på msn. känner igen mailadressen. och ja, det är pillerill ! (pernilla) äntligen ngn som tänker på mig med.
äntligen får man höra hur alla har det, vilka som fortfarande är tillsammans, vilka som gjort slut, vad alla jobbar med. 
när man själv försöker få kontakt med dom så får man sällan svar :/

RSS 2.0